Hedestoker ApS
 Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Brændevogn 95x36x32cm - Hvid
Hvid brændevogn til opbevaring og transport af pejsebrænde. Flot lille brændereol på hjul i lækkert design. Passer meget godt ind i et moderne nordisk hjem med nyere brændeovn. Den specielle og utraditionelle hvide farve på brændevognen giver et frisk pust ind i rummet og virker let og moderne. Indret f.eks. med en flot grøn plante ved siden af og se hvordan rummet skifter karakter og får et pift. 

Mål

Højde 95 cm
Bredde 32 cm
Dybde 36 cm

Produktinformation

Brændevogn i glat stål og hvidlakeret. Siderne er med udskårne runde huller, der giver frit udsyn til pejsebrændet og får vognet til at virke meget lettere og mere moderne. Bagfladen er helt glat hvid og bliver kun brudt af 2 store huller øverst, der giver et godt greb, når vognen er fyldt og køres ind i huset. Den faste hvide bagplade er uden huller så man ikke risikere at drysse eventuelt savsmuld når der tippes.

Facon

Høj, slank i et flot design der med det flotte snit virker både let, moderne og rigtig cool. Hylden nederst giver luft mellem træet og man kan selv vælge om man vil bruge dette plads forneden til træ eller måske til opbevaring af tænndblokke, optændingspinde eller lignende. Hele den lille brændereol er på hvide hjul kun brudt af en lille sort kant nede på hjulene. Her er en virkelig samt og meget moderne måde at opbevare sit pejsebrænde på og så slipper man for at skal løfte træet ind. Der er plads til mere træ i vognen end i en traditionel brændekurv, og samtidig er det let at køre vognen tættere på brændeovnen hvis man skal have flere stykker ind.

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
Brændevogn 95x36x32cm - Hvid

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98101 Brændevogn 95x36x32cm - Hvid 2.200,00
1.840,00
Køb
 
    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70