Hedestoker ApS
Få tilskyd til dit nye pillefyr
 
Returret
30 dages returretHer har du ALTID
30 DAGES RETURRET

Kategorier
»
RTB - Ready to burn
»
Reparation og Servicebesøg
»
Pillefyr inkl. montering
»
Brændekedler
»
Pillefyr
Atmos Træpilleanlæg
RTB - pillefyr
Scotte pillefyr & Blackstar kedel
Scotte / Woody reservedele
Scotte / Woody tilbehør
Woody pillefyr & Blackstar kedel
Vølund Pillefyr - Pellux
Greenwood træpiller
Røgrør til Blackstar kedler ø130 -150 mm
Twinheat
DB stoker (stoker)
Passat
NBE Produkter
»
Lagersalg / Tilbud
»
Brændeovne
»
Træpille brændeovne
»
Brændeovns-tilbehør
»
Kedel-tilbehør
»
Ildfaste sten & plader
»
Røgrør
»
Beholder og Tanke
»
Pillefyrs dele
»
Skorstene
»
Solvarme Vakuumrør
»
Solvarme - Flade solfanger
»
Gulvvarme
»
Skjulte rørpaneler
»
Radiator
»
Kalorifere
»
Varmtvandsbeholder
»
Veksler
»
Kuglehaner & Ventiler
»
Fittings
»
Rør
»
Fjernvarmerør
»
Kloakrør & fittings
»
VVS artikler - Diverse
»
Isoleringsmaterialer

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Status på dine ordre
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr
»
Skorstensberegner

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Hedestoker Anmeldelser

> Pillefyr

Pillefyr


Reservedele til Atmos træpillefyr
Atmos Træpilleanlæg
Reservedele til Atmos træpillefyr
RTB - pillefyr
Vakuum transport system
Scotte pillefyr & Blackstar kedel
Vakuum transport system
Scotte / Woody reservedele
Vakuum transport system
Scotte / Woody tilbehør
Woody komplet pillefyr - sæt
Woody pillefyr & Blackstar kedel
Woody komplet pillefyr - sæt
Vølund Pillefyr - Pellux
Woody komplet pillefyr - sæt
Greenwood træpiller
Woody komplet pillefyr - sæt
Røgrør til Blackstar kedler ø130 -150 mm
Woody komplet pillefyr - sæt
Twinheat
Woody komplet pillefyr - sæt
DB stoker (stoker)
Woody komplet pillefyr - sæt
Passat
Træpillesiloer
NBE Produkter
   
 

Der findes i dag mange virkelig driftssikre og let betjente stokerfyr på markedet, og med de stigenge oliepriser, er der særdeles mange penge at spare. Det samme gælder besparelsen i forhold til el.

Spar op til 65% på varmeregningen ved at skifte fra olie til træpiller >> Se skemaet her << 

Besparelse:

Med et effektiv pillefyr kan man hurtigt spare både 10.000 og 20.000 kroner om året på opvarmning af boligen. Det er noget af en besparelse som kan mærkes på dit samlede forbrug. Et optimalt pillefyr eller stokerfyr kan med andre ord betyde en meget stor forskel på ens varmeregning. Vi beregner gerne den årlige besparelse, som du kan opnå ved at skifte dit gamle og dyre oliefyr ud med f.eks. et selvrensende pillefyr. 

Pillefyr eller stokerfyr hvad skal man vælge:

Et Stoker eller pillefyr er udviklet til at kunne anvendes på allerede eksisterende kedler fordi, at man har valgt at placere brændekammeret uden for kedlen. De kan derfor også monteres på kedler med faste riste. Det er vigtigt, at dimensionerne på kedlen passer til huset. Er kedlen for lille, bliver det svært ved at varme huset op og omvendt er kedlen for stor, bliver det uøkonomisk. Varmeproduktionen skal passe til husets størrelse, især hvis der ikke er en akkumuleringstank til at ”gemme” og udnytte den overskydende varme.

Med et Stoker har man flere størrelser at vælge imellem og der kan anvendes forskellige former for brændsel. Det betyder, at man kan bruge biobrændsel såsom raps, korn, træflis, savsmuld og høvlspåner. Fyret skal som regel kun tilses 1-3 gange ugentlig selvfølgelig afhængig af størrelsen på magasinet. De moderne stokerfyr kræver kun et minimum af vedligeholdelse og er de med iltstyring, regulerer fyret sig selv ud fra hvilket brændsel man fylder i magasinet. 

Et pillefyr kaldes også i daglig tale for et træpillefyr og her fyrer man kun med træpiller. Træpiller er sammenpresset savsmuld og træspåner. Et pillefyr klarer let opvarmningen af hele huset og det varme vand på samme måde som et stoker, olie eller gasfyr. Anlægget kan fås med automatisk rensning, så det er nemt og hurtigt at vedligeholde i hverdagen. Når man fyrer med træpiller, gør man noget godt for miljøet i forhold til mange andre opvarmningskilder. Træpiller er CO2-neutraler. Det skyldes, at træer optager lige så meget CO2 i vækstperioden, som de igen afgiver når de forbrændes. Her kan man altså fyre med god samvittighed og samtidig slipper for at betale CO2-afgift. 

Pris og kvalitet hænger sammen:

Kvaliteten kan variere meget og det giver sig udslag i prisen. Man får kort sagt – det man betaler for. Gå efter kedler med A-mærkede pumper og hold elforbruget så minimalt som muligt. Hold godt øje med tilbud, der kan være en god besparelse at hente. Lad være med at købe et brugt fyr med mindre, at det er helt sikkert, at det lever op til de nye EU-krav, som trådte i kraft januar 2013. Det er de færreste ældre anlæg, som lever op til de nye lovkrav og de kan ikke godkendes. Det kan blive en dyr løsning med et brugt fyr. Spørg evt. din skorstensfejer til råds hvis du er i tvivl. Forventet levetid på nye anlæg ligger omkring 15 -20 år.

Installation og indstilling af pillefyr:

Anlæggene bliver leveret færdigsamlet, er med gode vejledninger og er ret nemme at sætte op, men det kræver alligevel en del baggrundsviden, at få fyret til at køre korrekt og præstere optimalt. Hvis det ikke bliver installeret efter producent eller forhandler forskrifter, kan det gå hen og blive dyrere i drift og det ønsker de færreste. Vi anbefaler, at man får en autoriseret installatør med fagligt kendskab til at installere anlægget og starte det op. Her er der også mulighed for at få en grundig vejledning i drift, brug og vedligeholdelse. 

Vi anbefaler gerne en godkendt installatør i dit nærområde. 

Krav til fyrrum:

Når man skal til at indrette sit nye fyrrum eller forbedre det gamle, så kan det være en rigtig god idé, at tage den lokale skorstensfejer med på råd. Det er skorstensfejeren, som i den sidste ende skal godkende det færdigmonterede fyr og se om fyrrummet lever op til pågældende lovkrav.  Vær opmærksom på, at et pillefyr eller stoker kræver lidt mere plads end et olie og gasfyr. Der skal være mulighed for en forsvarlig og tør opbevaring af brændsel. 

Forum:

Der findes flere gode forum på nettet hvor det er muligt at udveksle erfaringer og hvor der er en masse debatindlæg tilgængelig og hvor der ligger flere gode anmeldelser af stoker og pillefyr. Vi anbefaler dog altid at man kontakter en fagmand får at få hjælp til at vælge det mest rentable anlæg. Hvis man ikke har lyst til at skulle ud og fyre, skal man måske kigge mere efter et anlæg til jordvarme. 

Tilbehør: 

Vi forhandler reservedele og diverse tilbehør til vores varmeanlæg. Har du brug for noget men ikke kan finde det på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage og har altid tid til at hjælpe dig. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
Webside support (Ris og/eller ros)
Nytige links
Besøg os på Google+
Hedestoker ApS
Granlyvej 4
7480 Vildbjerg
Cvr. nr: 34 60 73 70
Gå til vores mobil version >